"Vámpír szérum kezelés - Drakula terápia", avagy ránctalanítás hozott anyaggal

A ránctalanítást napjainkra forradalmasította - az Amerikában nemes egyszerűséggel a divatos filmhősök után elnevezett - ún. „Vámpír szérum” kezelés, vagy "Drakula terápia".

E furcsa kifejezés alatt azt értjük, hogy a ráncokat a páciens saját véréből nyert vérszérummal, más néven vérplazmával szüntetjük meg. Az eljárás legnagyobb előnye, a korábbi készítmények alkalmazásával szemben, hogy teljesen természetes, sőt testazonos anyagot használunk, így az semmilyen allergiás reakciót nem okoz!

A ránctalanítás során a vendégtől kevés vért veszünk, egy berendezés segítségével szétválasztjuk a vérsejteket a plazmától, majd ez utóbbiból előállítjuk az ún. vérlemezkében gazdag plazma frakciót, ez az ún. PRP (Platelet Rich Plasma - angol). A hatóanyagot hajszál vékony tű segítségével, a ráncok fkisimítására, a bőr átépítésére a bőr alá fecskendezzük. A kezelés hatása hónapokig tart és esztétikailag remek eredményt ad. A bőr rugalmasabbá és feszesebbé válik.

Pomázi sebészeti rendelőnk azon kevés helyek közé tartozik, ahol elsők közt alkalmazzuk a plasztikai sebészet e remek újítását.

Dr. Gajdos Gábor
Sebész